-
Blondie
Packproblem.

Jag kan kalla mig själv en stolt packoptimist. Jag packar ALLTID för mycket kläder när jag ska någonstans. Det här med att packa med sig kläder för ett år kanske inte är det bästa alternativet för mig. Jag håller på att skriva en liten packlista till mig själv och när jag ser att det står "skor x10" så tänker jag att det måste vara något allvarligt fel på mig. Jag är så fruktansvärt värdelös på att packa. Om det är något man klarar sig med två av, så tar jag gärna tredubbelt så mycket med mig, man måste ju vara på den säkra sidan.
Håller även på att skriva en lista med presenter, saker som behövs införskaffas, saker som behövs skickas, vilka som ska komma på min avskedsmiddag och vad för mat man ska bjuda på. Jag har tidigare pratat om min egenskrivna (och översatta) lilla kokbok. Det har inte gått så långt framåt sedan jag sist gång skrev om detta. Mamma kom även med förslaget med en engelsk bok om lilla västkusten som jag bor på. Sedan ska jag även ta med mig en kalles kaviar-tub så dom får smaka på något riktigt svenskt. Själv tycker jag att dalahästar är extremt fula, så det får dom tyvärr inte. Har även tänkt på något älgigt, då dom är lite småsvenska. 
 
Det som måste införskaffas innan jag åker är;
- Dator
- VISA-kort + ICA-banken kort
- 1 par jeans
- Bild på Bosse, Bäbis och Bruno (BBB) 
- X antal adaptrar 
 
Sitter även och kollar på flygresor den 27:e Augusti till London. Funderar på om jag ska ta en dyrare biljett så jag kan ta med mig två par resväskor, med tanke på min stora packkunskap. Något som jag har glömt att berätta är att Carin ringde mig i Onsdags. Jag satt i bilen påväg till Italien och sov med hög musik, så vaknade jag av att hon ringde mig. Så jag svarade helt yrvaken, värdfamiljen hade tydligen en fråga. Dom undrade om jag åt mjölk- och äggprodukter, imed att jag är vegetarian. (Vilket jag gör). Det hon visste var att dom tydligen gillade att jaga och fiska. Dom skulle höra av sig nu efter påskhelgen, så kanske får dom nu i veckan som kommer eller nästa vecka. 
 
Kom hem från Schweiz i fredags, fick vänta lite längre på planet i Berlin då vi var tvugna at vänta in andra passagerare från andra plan. Sedan kom aldrig väskorna, så där stod vi och väntade i en halvtimme. Tillslut kom dom dock. Jobbade i lördags och igår, fick jobba över en timme i lördags och igår var det bara segt. Så resultatet för idag var att sova så mycket som jag kunde. Ska strax åka och boxas med mor min. 
Det tog inte så lång tid från det att jag kom hem till att jag bokade en ny flygbiljett. Ska ju till Weidring, Österrike sista helgen i Maj på dop för lilla Svea. Där kan dom tydligen ingen engelska över huvudtaget, så vi får de hur det går. Nästa helg ska jag och hela tjocka skånesläkten till Gränna på släktträff, mys. Helgen den 24-25 Maj är det ju avreseläger i Malmö. Så den ända helgen jag är hemma i Maj är under mammas födelsedag, fast då måste jag jobba då jag måste byta massa tider för Österrike och Gränna. Men det är ändå skönt att ha massa saker att göra, för då har man inte lika mycket tid att ligga hemma och fundera och analysera onödiga saker. Mindre än två månader kvar till sommarlov också, så det gör inte saken sämre.
Har förövrigt levt i förenkelse under hela dagen, för jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon. Nu ska jag gå ner och byta om!
 
 
Trevlig måndag vänner!
 

-


When you can't decide if the world is too big or too small for you. 

Above the clouds, there's always sunshine.
-I JUST WANT TO SKI. AHHHH. 

Favorite placeTågresan från Zürich var hur fin som helst. I Zürich var det helt grönt, himla skönt. 
Här är det snö kvar, kan ju vara att dom bor på 1800 meters höjd så det tar lite längre tid för allting att försvinna. 
Älskade, söta, tjocka Svea. Jag och min faster var ute och sprang igår. Jag dog. Men fint var det!
Här är jag död i hissen. 

Nytaget bild från idag på mig och älskade Nils. 

Flygplatsen

Nu sitter jag på flygplatsen med farmor och väntar på att boarda. Klockan stod på 03.30 inatt och nu vill jag inget annat än att ligga i min säng. Fick köpt mg det vanliga 10-pack tuggummi som alltid införskaffas. Nu är det faktiskt så att nästa gång jag sitter på en flygplats så är jag påväg till England, om jag och Emma inte åker till Polen i sommar. 138 dagar kvar...


Vacker spegelbild. 

Hejdå!

Happy day


Himla bra

YOU BUILD A LIFE FOR let's say 18 YEARS

AND LEAVE IT FOR 10 MONTHS.

YOU BUILD A LIFE FOR 10 MONTHS

AND LEAVE IT FOREVER.

 

Which one is harder?

 

 
Följer bloggen http://alltelleringet.blogg.se , hon är i Ely, England just nu. Hon åker hem om 78 dagar, då har jag redan sommarlov. Åh vad jag längtar till England, London och Yorkshire nu. 
Åker till Schweiz nu på fredag igen, osäker på hur mycket jag kommer blogga under tiden, men kan alltid lägga upp lite fina bilder. 
Trevlig onsdag. 

 


TisdagFin dag

Utbytesfika


Himla mysig dag, behövdes verkligen. 

Måndags

I måndags åkte jag och Emma till Stockholm för att se 5 Seconds of Summer. Vi mötte upp Alice och Respina på centralen och vi virra bort till någonstans och hämtade våra armband. Där väntade vi utanför för killarna var visst på en intervju där. Skäms över hur jag beter mig och i vilken extas jag hamnar i, men det var verkligen helt underbart. Vi köade i himla konstigt väder, vi knödde oss jättemycket så vi kom längre fram. Konserten var helt underbar, om man bortser från Emmas lilla blodsockerfall. Folk svimmade från höger och vänster, det kastades vatten och ljudnivån var extremt hög. Om det var såhär på en konsert för runt 1000 personer, undrar jag hur det blir på One Direction. Det var iallafall en helt underbar upplevelse och jag är fortfarande trött efter det. 
 
Imorgon åker jag in till stan för att möta upp massa människor som jag ska ta en liten fika med. Ska bli skönt att kunna prata av mig med massa människor som är i samma sits som en själv. 
Kollade även på det sista avsnittet av How I Met Your Mother (någonsin!!!) förut, grät lite. Fick även B på mitt matteprov, vilket jag blev väldigt glad över. Nu ligger jag hemma hos Emma och väntar på att hon ska komma hem från hästen. På fredag nästa vecka åker jag till Schweiz med farmor, vilket ska bli himla mysigt. 
Nu är det bara två månader kvar på denna terminen, låt allting gå fort nu. Det har redan gått snabbt som det är, nu borde det väl bara flyga förbi. 
I helgen jobbar jag, annars inget speciellt. Nationella i fysik på tisdag, annars inget den kommande veckan. Nu ska jag fortsätta snora och gråta på all pollen. 
 
Trevlig torsdag