Finally here!My favorite Dutch girls 
Pink taxi!!
Bought a vintage lee denim jacket and cool sunglasses. 
I can't live in a suitcase. 
Big benbenben
Westminster abbey
Changing of the guards at buckingham. 
My favorite Norwegian. Well, one of my favorites. 
I actually bought the yellow raincoat. 
Kings Kross! Sat just by platform 9 3/4
Train ticket 
We missed our train in Doncaster. Had to wait for a while. 
Driffield-students. 
My lovely room

The cat who acts like a dog

Some pictures of bridlington 


 Some pictures from my first days. I will write more of the days in London and my first days in driffield tomorrow or the day after that. Loving it here! 

Dagen med stort dIdag åker jag. Jag är just nu påväg till flygplatsen med mamma, Sanna och Emma i bilen. Flyget går vid 11.15, så det är tre timmar kvar. Nervositeten börjar komma. Jag har alldeles för mycket övervikt i väskan och jag har ingen aning om hur jag ska orka bära allting. Nästa gång jag skriver här lär jag vara i London. Hejsvejs. 

Aaaahhhhh
Goawaydinner

I fredags myste jag till det med en liten avskedsmiddag för alla mina fina vänner. Stod och lagade mat hela dagen, umgicks och åt på kvällen. Fick lite fina presenter och gosiga kramar. Himla lycka kväll var det. Imorgon är det två veckor tills jag åker, var iväg och köpte lite nödvändigheter igår. Har även införskaffat mig två adaptrar. Imorgon ska jag fixa present till värdfamiljen hade jag tänkt. Dagen med stort D börjar närma sig med stormsteg. Vill åka nu. 
 

3 WEEKS


Crazy. 

Landan

Idag är det 24 dagar tills planet bär av till London, nästa vecka är min lilla avskedsmiddag för alla mina vänner sedan den 23 är det för släkten. Förra veckan fick jag hem schemat för det lilla campet vi ska ha i London innan vi åker till våra värdfamiljer. Jag tänkte skriva ner vad som händer under dagarna, för att jag inte har så mycket annat att skriva om pga. jobb. 
 
Day 1: Arrival. Check in, indroductions, dinner, trip to the Thames, walk along the bank; Big Ben etc.
 
Day 2: 3 hour sightseeing by bus: St. Paul's Buckingham palace, Madame Tussauds. Shopping in Covent Garden, Camden Town or Oxford Circus. Speakers' Corner. Free time. 
 
Day 3: London Eye, boat trip to Greenwich, free time. 
 
Day 4: Breakfast, free time, departure. 
 
Det kommer sedan vara information om schemat varje morgon vid frukost om det är några ändringar. Vi kommer även diskutera en del viktiga saker som kan komma upp. Men det ska vara himla kul att få lite fritid också, mycket tid att lära känna folk. Knappt någon tid kvar, nu är vi inne på Augusti, samma månad. Snart kommer Fred. Ha en fin söndag. 
 
 
Bästa intogänget. Anaïs är i Australien nu, sjukt vad tiden går fort.