-

Jag har sådant himla längt nu. Jag känner att jag bara vill åka, är trött på Sverige nu. Är verkligen redo att åka till England. Det har hänt lite ledsamheter just nu, så har vart lite nere. Då har jag tänkt lite på England och vilken tur jag kvar och hur mycket jag har kvar av mitt liv. Jag vill åka till ställen och inte ångra något som jag aldrig fick gjort, jag tror att England är en bra start på detta. Jag vill få gjort saker i mitt liv, förberedda och saker som bara kommer med på vägen. Något oväntat som man inte trodde skulle hända.
Idag är det som sagt halvåret kvar, vilket känns väldigt bra. Idag har vart en väldigt bra dag, förutom min träningsvärk som jag har i mina ben. Jag fick A på mitt kemi-prov, vilket gjorde mig väldigt glad. Jag ska jobba lite, baka pizza och lite smått och gott. Det är två dagar tills jag åker till Österrike och Anthon fyller 20 idag. Tiden går framåt, lite snabbare än vad jag förväntat mig. Jag känner mig gladare än vad jag gjort tidigare i veckan och även piggare. Idag är en bra dag.
"Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."
 

Halvåret!!!!



Idag är det ett halvår kvar, sjukt. 

London dream














Jag längtar efter London. 

Hockey






Efter lite protester och annat gos så sitter vi och kolla på hockey. 

Gos







Lite gos

Värdfamiljer!

Önskar att jag kunde inleda detta inlägg med att säga "Jag har äntligen fått kontakt med min värdfamilj!!!!!!!(!!!!!)" Eller liknande, men tyvärr så är det inte så i detta fallet. Men i gruppen på facebook har det vart kanske tre stycken denna veckan som fått sin värdfamilj, himla roligt. Detta gör mig riktigt avundsjuk, jag vet ju att jag har min familj i Yorkshire, men jag vill också prata med dom på facebook. Men jag är iallafall väldigt glad över dom som redan fått sina familjer, nu är det 6 månader och 1 vecka kvar tills jag åker, det är helt sjukt. Jag åker till Österrike om mindre än 2 veckor och sedan är det bara att vänta in påsklovet och därefter sommarlovet.
Jag har däremot en sjukt rolig nyhet, JAG SKA GÅ PÅ ONE DIRECTIONS KONSERT, BÅDA DAGARNA. Ska ju gå på fredagen med Sanna och Jessica, men även på lördagen, fast med Emma. Det är helt sjukt, har himla bra platser båda dagarna. Det känns som det inte finns något bättre sätt att starta ett sommarlov fullt med jobb innnan England på. 
 
När jag kom hem i torsdags väntade mormor på mig utanför tullen, fick inte mitt moment i Innsbruck för Sanna var visst sen... Men jag åkte hem till mormor, åt mat och gosade. Åkte till flygplatsen i fredags och väntade på mamma och Christian. Mamma började gråta när hon inte hade sett mig på två veckor, vet inte riktigt hur det blir när jag kommer hem från England efter 10 månader... 
My sov hos mig i fredags, supermysigt hade vi det. Pratade, kollade film och tog lite småfula bilder. Igår åkte jag och My in till gymmet och tränade i någon timme, sedan åjkte jag lite bil med pappa, efter det lämnade han mig hos Emma. Jag och Emma bara degade runt, lagade mat och kollade på melodifestivalen. Idag degade jag ytterligare lite mer med Emma, åkte till gymmet och tränade i en timme. Kom hem och åt middag, fick längt efter Emma och åkte hit igen. Vi har kollat på this is us och ätit lite glass, nu är jag så mätt så jag vet inte vad. 
 
Det är vad som har hänt mig efter jag kom hem från min älskade faster med familj. Saknar dom en himla massa redan nu. Imorgon väntar första muntliga nationella i engelska, direkt på morgonen. Sanna fyller 16 idag (!!!!), hon är nu en medlem i 16-klubben, medan My har sisådär ett år kvar. Hon är nu påväg till fjällen och kommer inte hem förens på torsdag. 
 
Nej, nu räknar jag ner dagarna till Österrike. 
Trevlig söndag vänner!

Vykort








Idag har jag vart på ett av de coolaste ställena i hela världen. Allt såg ut som ett vykort. Vill aldrig åka härifrån, men ändå så händer det imorgon. Snart åker jag och min faster in till St Moritz och kollar på lite småsaker. Har packat så mycket som jag kunnat. Usch, vill inte. 



Lovely cousins. 

Happy Wednesday!

Italia

Idag tog vi en spontantripp till Italien. Vi åkte över ett pass, svängde massa, åkte igenom några små Schweiziska byar och kom tillslut till Italien. Där var vi i ungefär 20 min innan vi åkte hem igen. Men himla mysig liten by var det, gick in snabbt i en liten affär och köpte choklad, dricka och parmesanost till mamma. Nu är vi tillbaka i Schweiz som sagt och ska nog åka in till St Moritz lite senare för att kolla läget. 








Jag tror jag aldrig sett så mycket snö som fanns på bergen. Det var tre meter höga väggar vid sidan av vägen. Väl i Italien vara det ingen snö alls. Nu är jag väldigt biltrött och varm, då solen står på rätt in i lägenheten. Min resväska är jätterörig och jag vet inte hur jag ska få plats med all choklad jag ska köpa. Åker för övrigt hem snart, känns himla tråkigt. 
Dagens utsikt från mitt lilla fönster. 
Trevlig måndag!


Schweitz

Är ju som sagt i Schweiz nu. Har åkt skidor, gått promenader och umgåtts med mina väldigt söta kusiner, min konstiga faster och hennes kille Alex. Idag åkte vi en snabbis runt St. Moritz, det är i princip som Bond street i London, fast en by. Dricker massa te och vatten, då dom bor så högt upp måste man göra det. Jag äter massa Milka choklad och goda kex. Dom har också den godaste yoghurten jag någonsin smakat här nere. 
OS är i full gång, men jag får höra alla kommentarer på tyska, jag får ont i huvudet av det. Dom dubbar även allting, jättedåligt, här nere. Det blir jag arg på, men överlag är det prima. Ska åka längdskidor någon kväll, något jag aldrig har gjort i hela mitt liv. 
Åker hem på torsdag, vilket känns lite segt. Mamma och Christian kommer hem från Thailand på fredag, dom kommer vara bruna och varma. Men vi åker till Österrike om mindre än tre veckor, så det är prima. Det går lite snabbare än jag trott, vilket är ett stort plus. 
På måndag börjar första muntliga nationella i engelska, lite smånervös inför det. Men det löser sig nog, bäst att få det överstökat. 
Min utsikt hemma är finare. 

Här åkte jag gondol, det är tyskigen en landningsbana där nere. Alla privatplan landar där. 

Göteborg

Berlin. Himla varmt var det även där. 



En original bil-bild. 

Världens godaste choklad. 

Kände mig sofistikerad och köpte mig en sån sak. 


Jag ramlade in i tåget som man åkte i istället för en lift, ingen såg. 

Spillde jättemycket chokladpulver. 

Trevlig söndag!

Milstolpe

Om två dagar har jag nått ännu en milstolpe, nämligen min resa till Schweitz där jag ska hälsa på min faster. Det är ett steg närmre Yorkshire och England. Dessa senaste dagarna har vi haft teknikdagar i skolan, så vi håller på att bygga små elbilar. Jag åker när alla vanliga lektioner börjar, vilket känns relativt bra. Jag tänkte även uppdatera min lista, om hur mycket jag har kvar att göra innan England. 
 
Den 6 februari åker jag till Schweitz. 2 dagar kvar. 
Den 16 februari fyller Sanna 16 år. 12 dagar kvar. 
Den 27 februari kommer det nya Grey's anatomy avsnittet ut. 23 dagar kvar.
Den 1 mars åker jag till Schladming och andra inbetalningen ska vara inne. 25 dagar kvar. 
Den 14 april är det påsklov. 68 dagar kvar. 
Den 1 maj ska tredje inbetalningen vara inne. 85 dagar kvar. 
Den 11 juni är det sommarlov. 126 dagar kvar.
Den 13 juni ska jag, Sanna och Jessica gå på One Directions konsert. 128 dagar kvar. 
Den 15 juni ska sista inbetalningen vara inne. 130 dagar kvar. 
Den 20 juni FYLLER JESSICA 18 ÅR. 135 dagar kvar. 
Den 27 augusti åker jag till London på orentation camp. 203 dagar kvar. 
Den 30 augusti träffar jag värdfamiljen för första gången i person. 206 dagar kvar. 
Den 3 september börjar terminen i England. 210 dagar kvar. 
 

Listan är lite mindre, jag har fyllt 16 och jag har kollat på Teen Wolf. När jag kommer hem från Schweitz är jag bara hemma i två veckor innan jag åker till Schladming igen, himla trevligt. Träffade Fanny i helgen och vi planerade massa som vi ska göra. 
Idag köpte jag lite presenter till mina små kusiner, nya svarta byxor och en mössa. 
 
Här en bild på min katt, Bosse, med ett lejonhuvud på sig. 
 
Trevlig tisdag vänner!

Resfeber

Om 5 dagar sätter jag mig på ett plan för att åka och hälsa på min faster i Saint Moritz, Schweitz. Ska mellanlanda helt själv för första gånger och är livrädd. Håller på att packa nu, då mamma och Christian åker till Stockholm imorgon för att sedan på måndag åka till Thailand. Söndag - torsdag morgon bor jag hos farmor, då känner jag att det är lika bra att packa nu. Jag har packat ner alla skidkläder och lagt fram lite vad jag ska ha med mig för skidor. Så jag får åka skidor två gånger iår! Ikväll ska jag till Nellie och Frida på lite kalasmiddag, innan det ska jag till Fanny så hon kan sminka mig. Innan jag ska till Fanny måste jag ner till torget, köpa presenter, byxor och skicka tillbaka mina skor. Hade beställt dom snyggaste skorna jag någonsin sett, men dom var försmå, så måste byta storlek. 
Igår fick jag äntligen lampor till min gaderob så jag kunde städa, nu är det väldigt städat. I veckan har det bara vart skola, sov hos Emma två dagar av fem. 
Mamma ringde även om pratade med Carin, då vi måste fixa med försäkringarna och allt. Vi kommer få papper i veckan, men då är inte mamma hemma, så vi får kolla på det när hon kommer hem. Inget nytt med familjen heller, vilket var himla tråkigt. MEN, jag fick en sak klar för mig. London-dagarna är spikade, orentation-campet börjar den 27:e augusti. 206 dagar kvar. Så när jag är i Schweitz har jag inte längre 200 dagar kvar. När vi är i Österrike är det bara ett halvår kvar. Det går snabbt nu! Februari går snabbt, då den är så kort. Det är inte ens 7 månader kvar. 2968 timmar kvar, det är ingenting! (Eller...) 
Dom som är borta nu har vart där lite över halva tiden, jag har följt dom som är i England ända från start. Det känns som tiden bara flugit iväg omedvetet. Nu ska jag bara resa lite först, sen nationella, sen jobba, sen åker jag!
  
Här är One Directions nya musikvideo, Harry Styles är även 20 idag. Party.
 
Trevlig lördag vänner!